Nieuws

8 april FANCY FAIR


8 april FANCY FAIR

 

De Fancy Fair is voor OBS de Radonkel een traditie.

Met de hulp van veel ouders en leerkrachten is in de afgelopen jaren veel geld ingezameld. Van dit geld zijn op school mooie zaken gerealiseerd. En dat willen we graag zo houden.

De voorbereidingsgroep, bestaande uit OR-leden, teamleden en vrijwilligers heeft na veel wikken en wegen besloten om dit evenement in een nieuw jasje te steken.

 

Het zal daarom meer in het teken van onze doelgroep staan: Kindermarkt , spelletjes, foodcourt en het Rad van Fortuin.

 ¨ de rommelmarkt:

Kinderen en ouders van school en uit de buurt kunnen een plaats kopen om hun spullen te verkopen. Kosten 5,00. Ze kunnen zich hiervoor vanaf nu tot 1 april inschrijven door bij de leerkracht of gewoon op school het geld en naam in te leveren. Het is ook mogelijk een envelop met naam en inschrijfgeld af te geven  bij Roemervisserstraat 60. Deelname aan de Fancy Fair staat open voor alle kinderen uit de gemeente.

De rommelmarkt zal buiten op het speelplein plaatsvinden. U zult zelf voor een kleedje moeten zorgen.
De organisatie zorgt dan voor het toewijzen van de plekken. Spullen die niet verkocht worden, kunnen eventueel door ons afgevoerd worden.

 ¨ De spelletjes

We gaan voor een spelcircuit met veel oud-Hollandse spelen.(kosten 1,00). Denk hierbij aan: sjoelen, zaklopen, koek– en spekhappen, doelschieten, spijkerpoepen, blikgooien en schminken. Uiteraard hoort er ook een drankje bij.

 ¨ De foodcourt

Op de foodcourt wordt u voorzien van spijs en drank: broodjes hamburger, tosti’s, wafels, wereldse hapjes, drinken, snoep en chips.

 ¨ Het Rad van Fortuin

Onze ouders zijn druk in de weer om bij de bedrijven van Raamsdonksveer weer prachtige prijzen te verzamelen.  In de diverse rondes van het Rad zullen zowel prijzen vooor groot als voor klein te winnen zijn.

De opbrengst van de Fancy Fair komt helemaal ten goede aan het verder opknappen van de speelplaats.


Plaats de Fancy Fair alvast 8 op  april van 11.00-15.00 uur in uw agenda

 


obs De Radonkel

Burgemeester Krijgsmangeerde 43
4942 AV Raamsdonksveer
Postbus 129
4940 AC Raamsdonksveer

telefoon 0162 - 514975
info.radonkel@stichtingbravoo.nl

Copyright © 2015 - obs De Radonkel