Nieuws

Jubileumweek OBS de Radonkel


Jubileumweek OBS de Radonkel

OBS de radonkelbestaat dit jaar 40 jaar. Dit jubileum willen we niet zomaar voorbij laten gaan en daarom gaan we dit vieren. In de periode van 10 t/m 21 oktober gaan we in alle klassen een project draaien over “Ridders en kastelen”.

De kinderen zullen in die periode heel veel zaken aangeboden krijgen in die sfeer. In iedere klas wordt dat op gevarieerde wijze gedaan en natuurlijk aangepast aan het niveau van de klas. We zullen de binnenkant van de school in die periode ook proberen om te toveren tot een soort kasteel. Wij hopen dat u uw kind ook spullen behorend bij thema kunt meegeven die we daarbij kunnen gebruiken.

Op maandag 17 oktober gaan we met de hele school naar Slot Loevestein (precieze tijden volgen nog, maar de kinderen zullen op die dag op Loevestein lunchen). We gaan met de bus. Een aantal ouders heeft zich al opgegeven, maar we zoeken nog een paar ouders die mee willen gaan op die dag.

 Op vrijdag 21 oktober sluiten we af met een spectaculair riddertoernooi op de speelplaats (precieze tijden volgen nog, maar de kinderen zullen op die dag op school  lunchen).  Het wordt een heel speciale dag, waarover we nu nog niet te veel willen verklappen. Ook voor deze dag zoeken we nog ouders die willen helpen. Helpers kunnen zich via een brief of mailtje opgeven bij de klassenleerkracht.

We hopen alle kinderen op deze dag te verwelkomen als ridder of jonkvrouw, prins of prinses, of een andere creatie in de goede sfeer. Bovendien zal het op die dag mogelijk zijn om de werkstukken van de kinderen en de binnenkant van ons kasteel te bekijken.

Thema Ridders 1

Thema Ridders 2

Ons ridderteam De kinderen werden benoemd tot jonkvrouwe of schildknaap door juffrouw Anja en meneer Sjaak

obs De Radonkel

Burgemeester Krijgsmangeerde 43
4942 AV Raamsdonksveer
Postbus 129
4940 AC Raamsdonksveer

telefoon 0162 - 514975
info.radonkel@stichtingbravoo.nl

Copyright © 2015 - obs De Radonkel