INSCHRIJVEN NIEUWE LEERLING

Je bent welkom op OBS De Radonkel

Fijn als u uw kind wilt aanmelden op OBS De Radonkel. Daar zijn we natuurlijk blij mee. Om alle inschrijvingen goed te laten verlopen, volgen wij altijd de onderstaande inschrijfprocedure. Heeft u vragen over de inschrijving of de te volgen stappen? Neemt u dan even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Stap 1

U meldt uw zoon of dochter aan via het aanmeldingsformulier. Bij voorkeur minimaal 6 maanden voordat uw kind 4 jaar wordt. Het aanmeldingsformulier kunt u op school krijgen of downloaden onderaan deze pagina.

Stap 2

Na ontvangst van uw aanmeldingsformulier maken we een afspraak voor een informatie- en/of intakegesprek. Dit gesprek zal plaatsvinden met de directeur van de school of met de intern begeleider van de school.

Stap 3

Na dit gesprek wordt de aanmelding van uw kind besproken. Na akkoord wordt de inschrijving definitief. Soms is het nodig om iets meer informatie te krijgen of onderzoek te doen indien er specifieke ondersteuningsbehoeften zijn. Pas als wij kunnen inschatten dat we de juiste ondersteuning voor uw kind kunnen bieden, gaan we over tot inschrijving. Dit is vooral in het belang van het kind.

Stap 4

Na inschrijving ontvangt uw zoon of dochter een uitnodiging voor vijf kijkochtenden. Deze zullen plaatsvinden voorafgaand aan de eerste schooldag. Zo krijgt uw kind alvast een beeld van onze school en kan het kennismaken met de leerkracht en klasgenootjes.

Stap 5

Uw kind kan vervolgens op de afgesproken eerste schooldag definitief beginnen. Ongetwijfeld het begin van een mooie en leerzame schooltijd op OBS De Radonkel!

Klik hier voor aanmeldformulier.

Altijd voor vragen bereikbaar

Heeft u specifieke vragen of wilt u meer informatie? Bel 0162 51 49 75 of maak gebruik van onderstaand reactieformulier. Linda van Beek (directeur) of Linda van Klij-Broeders (intern begeleider) vertellen u graag meer over OBS De Radonkel.

Reactieformulier

We zien je op De Radonkel !

OBS De Radonkel is onderdeel van Stichting Bravoo