WE ZIEN U GRAAG OP OBS DE RADONKEL

Laten we samen kennismaken

Wilt u als ouder graag kennismaken met onze school? Dan bent u uiteraard altijd van harte welkom op OBS De Radonkel. Voor een kennismakingsgesprek en rondleiding kunt u contact opnemen met Linda van Beek (directeur) of Linda van Klij-Broeders (intern begeleider). Bel 0162 51 49 75 of maak gebruik van onderstaand reactieformulier. In dit gesprek vertellen we u graag meer over de belangrijkste zaken op onze school. Tijdens de rondleiding krijgt u een goed beeld van de prettige sfeer en fijne klassen. Daarna krijgt u ook de schoolgids uitgereikt, zodat u later nog eens rustig alles na kunt lezen.

Voor het eerst naar school

Het is voor uw kind een bijzonder moment om naar de kleutergroep te gaan. Om uw zoon of dochter voor te bereiden op wat komen gaat, mag uw kind vanaf 3 jaar en 10 maanden gedurende 5 dagdelen ‘op visite’ komen. Zo kan uw kind alvast wennen aan de groep en de leerkracht. Dan is alles niet meer zo nieuw of spannend als uw kind daadwerkelijk 4 jaar is en elke dag naar school mag.

Een gemakkelijke overstap

Natuurlijk kan het ook gebeuren dat uw kind van een andere basisschool de overstap naar OBS De Radonkel. In dat geval nodigen we uw kind graag uit om, voor de daadwerkelijke komst op school, een dag of een middagje in de betreffende groep door te brengen. Zo is op de eerste dag niet alles nieuw.

Altijd voor vragen bereikbaar

Heeft u specifieke vragen of wilt u meer informatie? Bel 0162 51 49 75 of maak gebruik van onderstaand reactieformulier.

Reactieformulier

We zien je op De Radonkel !

OBS De Radonkel is onderdeel van Stichting Bravoo